Kotisivu / Tietoa BEVIstä / Uutiset ja tapahtumat / Uutiset / BEVI lanseeraa uuden logon ja brändisuuntaviivat

BEVI lanseeraa uuden logon ja brändisuuntaviivat

BEVI lanseeraa uudet brändimääritelmät. Nämä määritelmät sisältävät tietoa väreistä ja kirjasimista, joita tulee käyttää, sekä uuden logon ja tunnisteen.

Ympäristökeskeisen ajattelumme huomioon ottaen, olemme säilyttäneet vihreän värin. Olemme myös tehneet logosta modernimman vähemmillä yksityiskohdilla. Tämän myötä logo havaitaan nopeammin, ja se mahdollistaa logon helpon käytön myös pienemmässä koossa, sekä painetussa että digitaalisessa käytössä.

Uusien brändimääritelmiemme tavoitteena on pitää BEVI-brändi yhtenäisenä, jotta se voidaan tunnistaa nopeasti kaikkialla maailmassa – riippumatta siitä, tapaatko meidät jossain Pohjoismaista tai Kiinassa ja siitä, kuka tuottaa mitä tahansa BEVI-brändin materiaalia.

Lanseeraus kulkee käsi kädessä päämäärämme kanssa työskennellä tiiviimmin sisäisesti BEVI-konsernin kesken hyödyntääksemme asiantuntemustamme parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme hyväksi. Olemme yhdessä yksi BEVI ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan menestystä riippumatta siitä, missä maassa he sijaitsevat.

BEVI:n uusi tuunus

Uusi tunnuksemme ja lupauksemme asiakkaillemme on:

”OUR ENERGY - YOUR SUCCESS" 

Tämän avulla haluamme välittää liiketoimintakonseptimme kokonaisuudessaan. Olipa kyse sitten sähkökäytöistä, tavastamme tervehtiä asiakkaitamme, järjestämästämme kurssista tms. – meidän energiamme varmistaa, että asiakkaamme saavuttavat menestystä. Tämä pätee myös sisäisesti BEVI:ssä. Yhteinen energiamme ja omistautumisemme varmistaa, että kaikki nauttivat, kehittyvät ja saavuttavat menestystä työssään.

Käyttöönottosuunnitelma

Vähitellen otamme uuden logon ja brändisuuntaviivat käyttöön kaikessa, mitä BEVI:stä näette. Ensiksi huomaatte muutokset verkkosivuillamme, sosiaalisilla kanavillamme ja Elmia Alihankkija -messuilla Jönköpingissä, Ruotsissa marraskuussa. Kaikkia muutoksia emme kuitenkaan saa tehtyä yhdessä yössä. Koska digitaalisen viestinnän ulkoasua on helpompaa muuttaa kuin fyysisten materiaalien, joissakin painetuissa materiaaleissamme ja tuotteissamme on edelleen vanha logo siirtymäkauden aikana.

Katso graafiset ohjeet ja lataa uusi logo täältä →

Yhteystiedot kysymyksiä varten

Jos sinulla on kysyttävää logon tai graafisten ohjeidemme käytöstä, ota yhteyttä 

BEVI:n viestintäpäällikköön.

Lisää uutisia

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi