Kotisivu / Tietoa BEVIstä

Energiatehokkaiden sähkökäyttöjen ja sähkön tuotannon asiantuntija

Vuonna 1931 perustettu BEVI on yksi Pohjoismaiden suurimmista sähkökäyttöjen ja sähkön tuotannon yrityksistä. BEVI tukee monenlaisia sovelluksia ja toimialoja. Sähkömoottorit ovat toimintamme ydin ja olemme tuotekehityksen ja energiatehokkaiden sähkökäyttöjen laadun edelläkävijöitä.

Lyhyiden toimitusaikojen ja omien tuotantolaitoksiemme ansiosta kehitämme nopeasti erikoismoottorit monenlaisiin sovelluksiin – jopa kaikista vaativimpiin.

BEVI-konserni tarjoaa laajan valikoiman sähkömoottoreita, generaattoreita, vaihteita, tehoelektroniikkaa ja kytkimiä. Suoritamme myös huoltopalveluita sähkökoneille 20 tonnin painoon asti. Tarjonnassa on paikallisia eroja, mutta suurin osa asioista saadaan yleensä ratkaistua.

Teemme tiivistä yhteistyötä konsernin sisällä. Tämän vuoksi olemme joustavia ja voimme vastata nopeasti asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin kokonaisvaltaisesti.

Haluatko nähdä, mitä me BEVI:ssä teemme ja miten me jalostamme tuotteitamme? Katso video BEVI:stä:

Yritysesittely

Lupauksemme:
"Our energy - your success"

Mottomme "Our energy – your success" kertoo BEVI:n koko liikeidean. Meidän energiamme auttaa asiakkaitamme menestymään, oli kyse sitten sähkökäytöistä, asiakassuhteiden hoitamisesta tai järjestämästämme asiakaskoulutuksesta. Sisäisesti yhteinen energiamme varmistaa, että kaikki kukoistavat, kehittyvät ja menestyvät työssään BEVI:ssä.

Visio

Visiomme on osaltamme edistää vastuullisuutta tarjoamalla tehokkaita tuotteita ja ratkaisuja sähköenergian tuotantoon ja käyttöön.

Liikeidea

BEVI:n liikeidea on tarjota innovatiivisia ja energiatehokkaita tuotteita, järjestelmiä ja palveluita sähkökäyttöjen ja sähkön tuotannon aloilla. 

Sovellustietoutemme, tekninen osaamisemme ja oma energiamme lisäävät asiakkaidemme tuottavuutta ja kilpailukykyä. 

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme kohti kasvavaa vastuullisuutta tehokkaampien tuotteiden, järjestelmien ja työprosessien kautta. Päämäärämme on mahdollisimman suuri arvo asiakkaillemme ja kanssaihmisille – joka päivä.

Woman winding an electric motor by hand in a workshop.

BEVI maailmalla

BEVI toimii Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Kiinassa ja Intia. Verkostomme tarjoaa hyvän, paikallisen yhteyden ja hyvän saavutettavuuden. Liettuassa, Virossa ja Etelä-Koreassa tuotteitamme on saatavana kanssamme yhteistyötä tekevien jakeluyhtiöiden kautta.

Ruotsissa BEVI sijaitsee kahdella paikkakunnalla:

  • Blomstermålassa (40 km Kalmarista pohjoiseen) on BEVI:n pääkonttori, keskusvarasto, tuotanto ja yksi maan suurimmista sähkökoneiden huoltokorjaamoista. Täällä kehitämme uutta tekniikkaa sähkökäyttöihin yhteistyössä yliopistojen ja suurten ruotsalaisten teollisuusyritysten kanssa.
  • Uumajassa on aluetoimisto, jossa on varasto ja huoltokorjaamo Pohjois-Ruotsille.

Nopeita faktoja

  • Liikevaihto 25 miljoonaa euroa  (2020/2021)
  • Perustettu vuonna 1931.
  • 6 toimistoa Pohjoismaissa ja Kiinassa 
  • Ruotsin BEVI AB on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 standardien mukaisesti 
  • Osa Addtech AB:tä, ruotsalaista pörssiyhtiötä, joka koostuu noin 140 tytäryrityksestä, joissa on yhteensä 3 000 työntekijää

Osa Addtechia

BEVI-konsernissa on noin 80 työntekijää. BEVI on osa Addtechia, ruotsalaista julkisesti noteerattua teknologiakaupan konsernia, jossa työskentelee 3 000 työntekijää. Addtech myy korkean teknologian tuotteita ja ratkaisuja asiakkaille noin 20 maassa  miljardin euron liikevaihdolla (2018/2019). Addtechin kautta olemme saaneet taloudellista vahvuutta ja useita sisaryhtiöitä, joiden kanssa teemme mielellämme yhteistyötä löytääksemme nopeasti oikean ratkaisun asiakkaalle.

Lisätietoja Addtechista

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi