Energiatehokkaiden sähkökäyttöjen ja sähkön tuotannon asiantuntija

Vuonna 1931 perustettu BEVI on yksi Pohjoismaiden suurimmista sähkökäyttöjen ja sähkön tuotannon yrityksistä. BEVI tukee monenlaisia sovelluksia ja toimialoja. Sähkömoottorit ovat toimintamme ydin ja olemme tuotekehityksen ja energiatehokkaiden sähkökäyttöjen laadun edelläkävijöitä.

Lyhyiden toimitusaikojen ja omien tuotantolaitoksiemme ansiosta kehitämme nopeasti erikoismoottorit monenlaisiin sovelluksiin – jopa kaikista vaativimpiin.

BEVI-konserni tarjoaa laajan valikoiman sähkömoottoreita, generaattoreita, vaihteita, tehoelektroniikkaa ja kytkimiä. Suoritamme myös huoltopalveluita sähkökoneille 20 tonnin painoon asti. Tarjonnassa on paikallisia eroja, mutta suurin osa asioista saadaan yleensä ratkaistua.

Teemme tiivistä yhteistyötä konsernin sisällä. Tämän vuoksi olemme joustavia ja voimme vastata nopeasti asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin kokonaisvaltaisesti.

Visio ja liikeidea

Visio

Visiomme on osaltamme edistää vastuullisuutta tarjoamalla tehokkaita tuotteita ja ratkaisuja sähköenergian tuotantoon ja käyttöön.

Liikeidea

BEVI:n liikeidea on tarjota innovatiivisia ja energiatehokkaita tuotteita, järjestelmiä ja palveluita sähkökäyttöjen ja sähkön tuotannon aloilla.

Sovellustietoutemme, tekninen osaamisemme ja oma energiamme lisäävät asiakkaidemme tuottavuutta ja kilpailukykyä.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme kohti kasvavaa vastuullisuutta tehokkaampien tuotteiden, järjestelmien ja työprosessien kautta. Päämäärämme on mahdollisimman suuri arvo asiakkaillemme ja kanssaihmisille – joka päivä.

Lupauksemme: "Our energy – your success" 

Mottomme "Our energy – your success" kertoo koko BEVI:n koko liikeidean. Meidän energiamme auttaa asiakkaistamme menestymään, oli kyse sitten sähkökäytöistä, asiakassuhteiden hoitamisesta tai järjestämästämme asiakaskoulutuksesta.

Sisäisesti yhteinen energiamme varmistaa, että kaikki kukoistavat, kehittyvät ja menestyvät työssään BEVI:ssä.

BEVI maailmalla

BEVI toimii Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa ja Kiinassa. Verkostomme tarjoaa hyvän, paikallisen yhteyden ja hyvän saavutettavuuden. Liettuassa ja Virossa tuotteitamme on saatavana kanssamme yhteistyötä tekevien jakeluyhtiöiden kautta.Map_BEVI_1902_EN.gif

Ruotsissa BEVI sijaitsee kahdella paikkakunnalla:

  • Blomstermålassa (40 km Kalmarista pohjoiseen) on BEVI:n pääkonttori, keskusvarasto, tuotanto ja yksi maan suurimmista sähkökoneiden huoltokorjaamoista. Täällä kehitämme uutta tekniikkaa sähkökäyttöihin yhteistyössä yliopistojen ja suurten ruotsalaisten teollisuusyritysten kanssa.
  • Uumajassa on aluetoimisto, jossa on varasto ja huoltokorjaamo Pohjois-Ruotsille.

BEVIs huvudkontor, lager och serviceverkstad i Blomstermåla, Sverige

Osa Addtechia

BEVI-konsernissa on noin 90 työntekijää. BEVI on osa Addtechia, ruotsalaista julkisesti noteerattua teknologiakaupan konsernia, jossa työskentelee 2 900 työntekijää. Addtech myy korkean teknologian tuotteita ja ratkaisuja asiakkaille noin 20 maassa  miljardin euron liikevaihdolla (2018/2019). Addtechin kautta olemme saaneet taloudellista vahvuutta ja useita sisaryhtiöitä, joiden kanssa teemme mielellämme yhteistyötä löytääksemme nopeasti oikean ratkaisun asiakkaalle.

Lisätietoja Addtechista (linkki Addtechin verkosivuille) →

Katso video siitä, mitä me BEVI:ssä teemme

Haluatko nähdä, mitä me BEVI:ssä teemme ja miten me jalostamme tuotteitamme? Katso video BEVI:stä:

teaser3.jpg

Nopeita faktoja

  • Liikevaihto 40 miljoonaa euroa  (2019/2020)
  • Perustettu vuonna 1931
  • 6 toimistoa Pohjoismaissa ja Kiinassa
  • Ruotsin BEVI AB on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 standardien mukaisesti
  • Osa Addtech AB:tä, ruotsalaista pörssiyhtiötä, joka koostuu noin 130 tytäryrityksestä, joissa on yhteensä 3 000 työntekijää

icon-pdf.png BEVI-yritysesittely (sv)

icon-pdf.png BEVI-yritysesittely (en)