Lakitiedot

Seuraavat ehdot koskevat näitä BEVI AB:n (”BEVI”) omistamia verkkosivuja (”verkkosivut”). Vieraillessanne ja käyttäessänne verkkosivujamme, hyväksytte seuraavat ehdot:

Alla löydät lakitietoja liittyen tällä verkkosivustolla vierailuun. Kiitos, että luet tämän sivun sisällön ja hyväksyt kaikki ehdot, kun vierailet sivustolla. Vierailemalla tai käyttämällä verkkosivujamme hyväksyt kaikki ehdot.

Tietoja verkkosivustosta

BEVI:n verkkosivuston sisältö tarjotaan nykyisessä muodossa. BEVI pyrkii tarjoamaan tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla olevia tietoja, mutta ei takaa tätä. Esimerkiksi kirjoitusvirheet, ulkopuoliset vaikutukset tai tekniset virheet voivat johtaa epätarkkuuksiin. BEVI ei takaa oikeellisuutta, tarkkuutta, luotettavuutta tai muita verkkosivujensa sisältöön liittyviä asioita.

BEVI pyrkii pitämään tämän verkkosivuston vapaana tietokoneviruksista ja muista ilmiöistä, jotka voivat aiheuttaa verkkosivujen käyttäjille vahinkoa. BEVI haluaa korostaa, että Internetin käyttö ei ole koskaan täysin turvallista ja siihen liittyy aina virusten ja muiden hyökkäysten riski. Siksi BEVI kehottaa teitä kaikkiin tarvittaviin varotoimenpiteisiin verkkosivuja käytettäessä.

Tämän verkkosivuston tietoja voidaan muuttaa milloin tahansa esimerkiksi noudattaakseen voimassa olevaa lakia, määräyksiä tai toimialojen käytäntöjä. Käyttöehtojen muutoksia pidetään sitovina välittömästi, kun ne on julkaistu. Siksi BEVI suosittelee, että luet nämä käyttöehdot aina kun vierailet BEVI:n verkkosivustolla.

BEVI ei ole millään tavalla vastuussa minkäänlaisista vahingoista, voitonmenetyksistä, lopetetusta liiketoiminnasta tai tietojen menettämisestä, joka johtuu verkkosivujen tai tarjottujen tietojen käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää niitä.

Linkit

Verkkosivut saattavat sisältää linkkejä muille verkkosivuille, jotka eivät ole BEVI:n hallinnassa. Emme ole vastuussa näiden verkkosivujen yksityisyydestä tai sisällöstä, mutta tarjoamme linkkejä auttaaksemme BEVI:n verkkosivujen vierailijoita löytämään lisätietoja tietyiltä aihealueilta.

Jos linkität verkkosivumme, BEVI pyytää sinua luomaan linkin verkkosivuston aloitussivulle. Kun linkitys tapahtuu, kaikki verkkosivuston materiaali tulee avata erillisessä ikkunassa, eikä sitä saa esittää toisen sivuston brändin tai logon yhteydessä.

Immateriaalioikeudet

Tämän verkkosivuston sisältö on suojattu immateriaalioikeuksilla, esimerkiksi tekijänoikeus- ja yrityslailla, ja ne kuuluvat BEVI:lle tai muille oikeudenhaltiijoille. Tämän verkkosivuston käyttäjillä ei ole oikeutta käyttää verkkosivuston sisältöä kaupallisesti esimerkiksi kopioinnin, julkaisemisen ja välittämisen kaltaisten menettelytapojen mukaan, paitsi jos BEVI on antanut siihen suostumuksensa. Sisältöä voidaan kuitenkin kopioida, tallentaa ja ladata yksityiskäyttöön edellyttäen, että materiaalien taloudellisia ja immateriaalioikeuksia kunnioitetaan ja ylläpidetään.

BEVI:n ominaispiirteiden kaikenlainen käyttö liiketoiminnassa (kuten mainonnassa ja markkinoinnissa) edellyttää BEVI:n suostumuksen.

Henkilötiedot ja tietosuojakäytännöt

Alla on tietoa siitä, miten BEVI käsittelee henkilötietojanne sekä muita tietoja, joita BEVI voi kerätä kun vierailette verkkosivuillamme tai otatte BEVI:in yhteyttä:

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi