Graafiset ohjeet ja logo

BEVI_GraphicGuideline_B00028-SV-EN-frontpage_600x440-300x220.jpgGraafiset ohjeet 

Graafiset ohjeemme on käsikirja ja työkalu kaikille BEVI:n työntekijöille, jotta voimme antaa brändistämme yhtenäisen visuaalisen kuvan.

Se on myös työkalu jakelijoille, painotaloille ja mainostoimistoille sekä muille ulkopuolisille yhteistyökumppaneille. Käsikirjan ohjeiden ja mallien tulisi yksinkertaistaa työtämme ja niitä tulisi käyttää kaikkiin BEVI:n tuottamiin ja BEVI:lle tuottettuihin materiaaleihin.

icon-pdf.png BEVI:n graafiset ohjeet

Ladattava logo

Täältä voit ladata BEVI-logon eri formaateissa eri tarkoituksiin:

Tyhjä tila logon ympärillä

BEVI_logotyp_2019_frizon.jpg

Logon tulee aina olla ympäröity tyhjällä tilalla. Tyhjän tilan tulee olla vähintään B-kirjaimen alaosan kokoinen koko logon ympärillä. Tyhjä tila on pienin etäisyys muihin grafiikkoihin, teksteihin tai kuviin. Tyhjän alueen sisään ei saa sijoittaa muita objekteja kuten tekstiä tai muita graafisia elementtejä. Sama minimietäisyys koskee niiden materiaalien ulkoreunoja, johon logo sijoitetaan.

Tyhjän tilan tarkoituksena on tehdä logosta selvä ja että tekstiä, osoitteita, koriste-elementtejä tai kuvia ei pidä nähdä osana logoa. Tyhjä tila on minimi. Lue lisää mahdollisista poikkeuksista Graafisista ohjeistamme.

Yhteystiedot kysymyksiä varten

Jos sinulla on kysyttävää BEVI:n logon tai graafisten ohjeiden käytöstä, ota yhteyttä viestintäpäällikköömme.