Työpaikkailmoitus

Etsimme vahvistusta myyntitiimiimme

BEVI on kasvuvaiheessa ja
tarvitsemme vahvistusta myyntitiimiimme. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa kanssamme. Toteutat visiotamme, jossa teemme osuutemme vastuullisen maailman rakentamisessa tarjoamalla tehokkaita tuotteita ja ratkaisuja sähkön tuotantoon ja käyttöön. Jatka lukemista, jos olet kiinnostunut tekniikasta ja uuden oppimisesta!

BEVI on yksi Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä
sähkökäyttöjen ja voimansiirron alalla. Toimimme seitsemässä maassa ja meillä on noin 90 työntekijää. Tarjoamme laajan valikoiman sähkömoottoreita, generaattoreita, vaihteita ja tehoelektroniikkaa.

TEHTÄVÄSI

Työ sisältää sähkömoottoreiden myymistä Suomen markkinoilla tekemällä yhteistyötä sekä nykyisten että uusien asiakkaiden kanssa. Asiakkaina meillä on mm. valmistavaa teollisuutta, sahalaitoksia ja laitevalmistajia.

Meille laatu ja luotettavuus on tärkeää kaikessa tekemisessä. Tässä työssä myös  pitkäaikaisten asiakassuhteiden luominen on tärkeää. Rakennat asiakasluottamusta vierailuilla asiakasyrityksissä, virtuaalitapaamisissa ja messuilla.

Käytettävissäsi on markkinointitiimi, joka luo viestinnän työkaluja markkinoilleme ja rakentaa tavaramerkkiämme / brändiämme. 

TAUSTASI

Toivomme, että sinulla on kokemusta myyntityössä ja olet tottunut suunnittelemaan ja hoitamaan tapaamisia, sopimuksia ja tarjouksia.

Mahdollinen kokemus sähköalalta, teollisuudesta tai automaatioalalta luetaan eduksi.

OMINAISUUTESI

Olet kiinnostunut tekniikasta ja ihmisistä. Pidät ihmisten tapaamisesta ja olet palveluhenkinen. Olet proaktiivinen ja innostunut myyntityöstä.

TARJOAMME

Tarjoamme kiinnostavan ja haasteita tarjoavan työn pienessä organisaatiossa, jossa joustavuus ja tiimin tukeminen erilaisissa tehtävissä on tärkeää. Tässä tehtävässä oikeanlainen henkilö saa tilaa kasvaa ja kehittyä. BEVI-ryhmän kollegoilta voit oppia paljon arvokasta tuote- ja sovellustietoutta.

Pääset osaksi suurempaa Addtech-konsernia, jossa sinua rohkaistaan kasvamaan. Addtechin kautta pääset hyötymään Addtech Business Schoolin tarjonnasta.

MUUTA

  • SIJAINTI: Espoo
  • ALOITUS: Työ on kokopäivätyö ja alkaa sopimuksen mukaan.
  • AJOKORTTI: B-kortti vaaditaan
  • KIELITAITO: Suomi ja englanti, (ruotsi luetaan eduksi)

Jos haluat osaksi mukavaa tiimiämme, laita hakemus toimitusjohtaja Harri Uotilalle sähköpostiosoitteeseen harri.uotila@bevi.com

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Harri Uotila

Toimitusjohtaja, Espoo, Suomi

Puh: +358 9 270 912 10
Mobiili: +358 405 530 332
Lähetä sähköpostia

Lisää uutisia

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi