Kotisivu / Tietoa BEVIstä / Uutiset ja tapahtumat / Uutiset / BEVI-konserni saa uuden toimitusjohtajan

BEVI-konserni saa uuden toimitusjohtajan

Mathias Nilsson on nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi BEVI-konserniin, jonka pääkonttori sijaitsee Blomstermålassa Ruotsissa. Hän korvaa Sören Ljunglöfin, joka on päättänyt jäädä eläkkeelle teollisuusurastaan vuoden 2019 lopussa.

Mathias saapuu edellisestä roolistaan Rimaster Electrosystem AB:n toimitusjohtajana Rimforsassa, Ruotsissa. Hän on aiemmin toiminut muissa johtavissa asemissa toimitusjohtajana ja tuotantopäällikkönä kansainvälisessä ympäristössä. Mathias Nilsson aloittaa asemassaan BEVI:ssä vuoden 2020 alussa. BEVI:n nykyinen toimitusjohtaja Sören Ljunglöf jatkaa hallituksen jäsenenä.

Sörenin johdon aikana BEVI on alkanut kehittämään digitalisaatiota ja tiiviimpää sisäistä yhteistyötä konsernin yritysten välillä. Vuonna 2018 lanseerattiin uusi logo ja yhteinen brändialusta osana tätä kehitystä. Tänä vuonna BEVI-konserni odottaa vahvaa kasvua ja suuntaa positiivisena katseensa kohti tulevaa.

Hallituksen puheenjohtaja Anders Claeson kommentoi:
”Olemme erittäin tyytyväisiä, että juuri Mathias, jolla on laaja kokemus asiakassuhteista, tuotannosta ja johtamisesta, ottaa vastuun tämän mielenkiintoisen laajennusvaiheen aikana, missä BEVI tällä hetkellä on.”

Mathias Nilsson sanoo:
“Odotan innolla, että yhdessä BEVI:n osaavien työntekijöiden kanssa, vahvistamme brändin vahvaa asemaa entisestään, sekä Pohjoismaissa että kasvavilla globaaleilla markkinoilla.”

Yhteystiedot saadaksesi lisätietoja

Harri Uotila
+358 40 553 0332harri.uotila@bevi.com

Mathias Nilsson
+46 499-271 30mathias.nilsson@bevi.com

Lisää uutisia

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi