Kotisivu / Tietoa BEVIstä / Uutiset ja tapahtumat / Uutiset / Käämintämateriaalit siirretään Carbexilta BEVI:lle

Käämintämateriaalit siirretään Carbexilta BEVI:lle

Tuoteryhmään komponentit / käämintämateriaalit kuuluvat tuotteet siirretään BEVI:lle sisaryhtiö Carbexilta 1. kesäkuuta 2020. BEVI saa täten laajan ja kattavan tuotevalikoiman tähän tuoteryhmään.

Carbex päättää siirtää suurimman osan komponentit / käämintämateriaalituotteiden myynnistä sisaryhtiölle BEVI:lle. Valikoimaan kuuluvat liukurenkaat, korkeajännitekaapelit, joustavat eristysmateriaalit, lasikuituepoksit, lasikuitulaminaatit, fenoliset bakeliittikankaat / -paperit, lämpötila-anturit, elektrolyyttikondensaattorit, teipit, liimanauhat, kyllästyslakat ja valuhartsit. BEVI voi myös tarjota hiiliharjoja ja harjapidikkeitä Carbexilta.

Carbexin Carina Lindgren ja Peter Kjellstrand siirtyvät BEVI AB:n työntekijöiksi ja jatkavat työskentelyä näiden tuotteiden kanssa. Yhdessä tuotepäällikkömme Mikael Olofssonin kanssa meillä on vahva ryhmä ja syvä asiantuntemus tällä alalla.

Otamme innolla vastaan asiakkaat, jotka ovat aiemmin ostaneet komponentit / käämintämateriaalit Carbexilta. Asiakkaille, jotka ovat aiemmin ostaneet tuotteita sekä Carbexilta että BEVI:ltä, toivomme toimittajien lukumäärän vähenemisen helpottavan kanssakäyntiä.

Tämä muutos antaa Carbexille mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaansa, ts. hiiliharjat ja oman tuotannon energian- ja signaalin siirron oheislaitteet. BEVI ja Carbex ovat sisaryhtiöitä Addtechissä, ruotsalaisessa teknisen kaupan konsernissa, joka koostuu noin 130:stä tytäryhtiöstä.

Lisätietoja tuotteista löytyy verkkosivustoltamme tuoteryhmästä käämitysmateriaalit. Siirtymäkauden aikana olemme päättäneet toimittaa Carbexin esitteitä. Yhteydenotot tilauksia ja kysymyksiä varten tulee kuitenkin osoittaa BEVI:lle 1. kesäkuuta 2020 alkaen.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Carinalla ja Peterillä on uudet sähköpostiosoitteet BEVI:llä. Heidän puhelinnumeronsa pysyvät kuitenkin samoina.

Carina Lindgren

Key account manager (Norja Ruotsi)

Direct: +46 499-271 64
Mobile: +46 76-115 72 20
Send e-mail

Peter Kjellstrand

Key account manager (Suomi, Tnaksa ja Ruotsi)

Direct: +46 499-271 63
Mobile: +46 70-725 55 50
Send e-mail

Harri Uotila

Toimitusjohataja, Suomi

Direct: +358 9 270 912 10
Mobile: +358 405 530 332
Send e-mail

Lisää uutisia

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi