Henkilötiedot ja tietosuoja

Me arvostamme tietosuojaasi ja siksi olemme koonnet tähän tiedon siitä, miten keräämme ja käytämme henkilötietoja.

Täältä voit lukea lisää siitä, miten BEVI käyttää henkilötietojasi. Se miten käsittelemme henkilötietoja, vaihtelee henkilöiden kesken. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme, gdpr@bevi.com.

Asiakasyritysten yhteyshenkilöt

Tämä tietosuojaseloste tähtää siihen, että BEVI Finland OY AB-yrityksen asiakasyrityksen tai potentiaalisen asiakasyrityksen yhteyshenkilönä tulet saamaan tietoa siitä, kuinka Yhtiö käsittelee henkilötietojasi.
Tietosuojaseloste asiakasyritysten yhteyshenkilöt → 

Toimittajien yhteyshenkilöt

Tämän tietosuojaselosteen tarkoitus on antaa sinulle, Toimittajan yhteyshenkilö, tietoa Yhtiön suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä, ja myös turvallinen olo, sillä käsittely tapahtuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja muun soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.  
Tietosuojaseloste toimittajien yhteyshenkilöt →

Työnhakijat

Tämän tietosuojaselosteen tarkoitus on antaa sinulle, työnhakija, tietoa Yhtiön suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä, ja myös turvallinen olo, sillä käsittely tapahtuu tietosuoja-asetuksen ja muun soveltuvan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.
Tietosuojaseloste työnhakijat →

Verkkosivujen/evästeiden käyttäminen

Me käytämme verkkosivuillamme evästeitä ja keräämme niiden avulla tiettyjä henkilötietoja verkkosivujamme käyttävistä henkilöistä. Tässä tietosuojaselosteessa selvitämme mm. käyttämiemme evästeiden tyypin, niiden käyttötarkoituksen ja evästeisiin liittyvät valinnat, jotka voit tehdä.
Tietosuojaseloste verkkosivujen/evästeiden käyttäminen  

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, ota ystävällisesti yhteyttä: gdpr@bevi.com