Tietosuojaseloste verkkosivujen/evästeiden käyttäminen

1. Johdanto

Me, BEVI Finland OY AB (”Yhtiö”), käytämme verkkosivuillamme evästeitä ja keräämme niiden avulla tiettyjä henkilötietoja verkkosivujamme käyttävistä henkilöistä. Tässä tietosuojaselosteessa selvitämme mm. käyttämiemme evästeiden tyypin, niiden käyttötarkoituksen ja evästeisiin liittyvät valinnat, jotka voit tehdä. Tietosuojaseloste kuvaa myös oikeuksiasi meitä kohtaan ja sitä, kuinka saat henkilötietojesi käsittelyä koskevat oikeutesi voimaan.

2. Kuka on rekisterinpitäjä?

Yhtiö on rekisterinpitäjä Yhtiön verkkosivujen käyttäjistä kerättävien henkilötietojen käsittelyssä.

Yhtiön yhteystiedot ovat alla.

BEVI Finland Oy Ab, Y-tunnus 1045666-9
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo 
Puhelin: +358 9 27091210

Jos sinulla on kysyttävää Yhtiön suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä tietosuojavastaavamme, gdpr@bevi.com.

3. Mikä on eväste?

Eväste on pieni tekstipohjainen tiedosto, joka sijoitetaan tietokoneeseesi, matkapuhelimeesi tai vastaavaan laitteeseen ja joka sisältää tietoja verkkosivuilla navigoinnistasi. Käytössä on tilapäisiä ja pysyviä evästeitä. Tilapäiset evästeet, ts. istuntoevästeet, tallennetaan laitteeseesi, kunnes suljet verkkoselaimen. Pysyvillä evästeillä on vanhentumispäivä. Kun kyseinen päivämäärä on umpeutunut, eväste poistetaan palatessasi verkkosivulle, joka on luonut sen.

Evästeet voivat olla ”ensimmäisen osapuolen evästeitä” tai ”kolmannen osapuolen evästeitä”. Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat evästeitä, jotka Yhtiö on sijoittanut verkkosivuille. Kolmannen osapuolen evästeet ovat evästeitä, jotka on sijoittanut verkkosivuille jokin muu taho kuin Yhtiö.

4. Mitä evästeitä näillä verkkosivuilla käytetään ja mihin tarkoitukseen? 

Jotta voimme näyttää muokattua materiaalia Youtubesta kotisivullamme, käytämme tiettyjä evästeitä. Google Analytics luo meille käyttökelpoista tilastoa helpottamaan kotisivujemme kehityksessä.

Seuraavassa taulukossa eritellään evästeet, joita käytämme verkkosivuillamme. Lisäksi kerrotaan tarkoitus, kerättävien henkilötietojen tyyppi, kesto ja evästeen käsittelijä.

Eväste Tarkoitus Kesto Käsittely
ASP.NET_Sessionid  Tallentaa kävijän asetukset sivustolla Vierailu bevi.fi
__utm.gif Eväste, joka tallentaa tiedon kävijän selaimesta ja tietokoneesta. (Google Analytics) Vierailu google-analytics.com
__utma Eväste, jota käytetään erottamaan käyttäjä ja vierailija. (Google Analytics) 24 kk bevi.fi
__utmb  Rekisteröidä tarkka aika, milloin käyttäjä aukaisi verkkosivun. (Google Analytics) 1 pv bevi.fi
__utmc  Rekisteröidä tarkka aika, milloin käyttäjä sulki verkkosivun(Google Analytics) Vierailu bevi.fi
__utmt Käytetään laskemaan sivustonopeus (Google Analytics) 1 pv bevi.fi
__utmz

Eväste, joka mittaa liikennettä ja navigointia sivustolla, esim. mitä linkkiä, hakukonetta tai hakutermiä on käytetty sivuille tuloon. (Google Analytics)

6  kk bevi.fi
GPS

Rekisteröi yksilöllisen ID:n mobiiliyhteydessä mahdollistamaan maantieteellisen GPS-paikannuksen.

1 pv youtube.com
IDE

Google Doubleclick käyttää rekisteröimään ja raportoimaan käyttäjän toimenpiteet nähtyään tai klikattuaan mainostajien mainosta tarkoituksena mitata mainoksen tehoa tai esittää käyttäjälle lisämainoksia.

1 vuosi doubleclick.net
PREF Rekisteröidä yksilöllinen ID, tarkoituksena saada tilastoa, kuinka käyttäjä YouTube videoita eri sivuilla.  8 kk youtube.com
test_cookie Käytetään tarkkailemaan tallentaako käyttäjän selain evästeitä. 1 pv doubleclick.net

VISITOR_INFO1_LIVE

Arvioi käyttäjänkaistanleveyttä Sivuilla, joihin on lisätty YouTube-Videoita.

179 pv youtube.com
YSC Rekisteröi yksilöllisen ID:n, jota käytetään tilastoimaan mitä YouTube videoita käyttäjä on nähnyt. Vierailu youtube.com
yt-remote-cast-installed Tallettaa käyttäjän asetukset YouTube videoiden näytölle.  Vierailu youtube.com
yt-remote-connected-devices Tallettaa käyttäjän asetukset YouTube videoiden näytölle.  Vierailu youtube.com
yt-remote-device-id Tallettaa käyttäjän asetukset YouTube videoiden näytölle.  Pysyvästi youtube.com
yt-remote-fast-check-point Tallettaa käyttäjän asetukset YouTube videoiden näytölle.  Vierailu youtube.com
yt-remote-session-app Tallettaa käyttäjän asetukset YouTube videoiden näytölle.  Vierailu youtube.com
yt-remote-session-name Tallettaa käyttäjän asetukset YouTube videoiden näytölle.  Vierailu youtube.com
 
 

 

5. Mikä oikeusperuste yhtiöllä on henkilötietojesi käsittelyyn?

Yhtiö käsittelee henkilötietojasi edellä mainitulla tavalla saatuaan sinulta suostumuksen, jonka annat vieraillessasi verkkosivuillamme.

6. Voinko estää evästeiden tallennuksen?

Jos et halua sallia evästeiden tallentamista laitteeseesi, voit tavallisesti estää sen kokonaan tai osittain verkkoselaimesi asetuksista. Tietyissä verkkoselaimissa voit esimerkiksi valita, että kaikki evästeet estetään, vain ensimmäisen osapuolen evästeet hyväksytään tai evästeet poistetaan sulkiessasi verkkoselaimen. Verkkoselaimen asetusten kautta voit myös poistaa evästeet, jotka on tallennettu jo aiemmin.

Muista, että jos poistat tai estät evästeet, et välttämättä voi enää käyttää verkkosivuamme ja palveluamme.

7. Kenelle tulemme jakamaan henkilötietojasi?

Kolmannen osapuolen evästeillä kerättävät henkilötiedot luovutetaan myös evästeen tarjoavalle kolmannelle osapuolelle (katso taulukko kohdassa 4). (Google tallettaa osan käsitellystä tiedosta. Se tullaan käyttämään tilastointiin, mutta ei koskaan yksittäisen käyttäjän henkilöllisyyden selvittämiseksi)

Vastaanottajat, joille Yhtiö voi myös siirtää henkilötietosi: Spot On AB, joka on kotisivujemme konsultti, Litium AB, joka hoitaa kotisivumme. Näillä vastaanottajilla on oikeus käsitellä henkilötietojasi ainoastaan Yhtiön lukuun samalla kun ne suorittavat palvelua Yhtiölle, esim. toimittavat tilatun tuotteen sinulle. Yhtiö tekee kaikki kohtuulliset lakisääteiset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisella ja riittävällä suojaustasolla siirrettäessä tai jaettaessa tietoja valituille kolmansille osapuolille.

Yhtiö voi myös luovuttaa henkilötietojasi viranomaisille, jos olemme lain mukaan velvollisia tekemään niin. Jos Yhtiön toiminta myydään kokonaan tai osittain, Yhtiö voi siirtää henkilötietosi toiminnan mahdolliselle ostajalle.

8. Siirretäänkö henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle? 

Henkilötietojasi tullaan pääasiassa käsittelemään EU/ETA-alueella, mutta niitä voidaan siirtää myös USA:han. Yhtiö on suorittanut asianmukaiset suojaustoimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi varmistamalla, että henkilötietojen vastaanottaja noudattaa Privacy Shield-sopimusta, joka on sovittu USA:n kauppakamarin ja EU-komission kanssa yksityisyydensuojan varmistamiseksi. Voit lukea lisää ko. sopimuksesta: https://www.privacyshield.gov/welcome.

9. Oikeutesi

Sinulla on tiettyjä lakisääteisiä oikeuksia, jotka voit saattaa voimaan Yhtiöön nähden. Seuraavassa on kooste näistä oikeuksista. Jos haluat täydet tiedot oikeuksistasi, katso EU:n yleinen tietosuoja-asetus, luvut 3–5.

(a) Käyttöoikeus/rekisteriote

Sinulla on oikeus tietää, mikäli Yhtiö käsittelee henkilötietojasi. Jos yritys käsittelee henkilötietojasi, sinulla on oikeus tietää mm. mitä henkilötietoja Yritys käsittelee, käsittelyn tarkoitus, henkilötietojen ulkopuoliset vastaanottajat, joilla on pääsy henkilötietoihisi, ja henkilötietojen säilytysajan pituus.

(b) Oikeus tietojen siirtoon

Sinulla on oikeus pyytää kopio Yhtiölle luovuttamistasi henkilötiedoista jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa. Sinulla on myös oikeus vaatia, että Yhtiö siirtää nämä henkilötiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Oikeus tietojen siirtämiseen koskee henkilötietoja, jotka käsitellään automaattisesti ja jotka perustuvat suostumukseesi tai sopimukseen, jossa olet osallisena. 

(c) Virheellisten tietojen oikaisu

Sinulla on oikeus vaatia Yhtiötä korjaamaan virheelliset tai puutteelliset tiedot itsestäsi.

(d) Tiettyjen tietojen poisto

Sinulla on oikeus vaatia Yhtiötä poistamaan henkilötietojasi tietyin edellytyksin, esim. jos henkilötiedot eivät enää ole tarpeellisia siinä tarkoituksessa, mihin ne on kerätty.

(e) Oikeus vastustaa Yhtiön suorittamaa henkilötietojen käsittelyä

Sinulla on tietyin edellytyksin oikeus vastustaa Yhtiön suorittamaa henkilötietojen käsittelyä. Vastustamisoikeus koskee mm. oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä, jolloin Yhtiöllä ei ole enää oikeutta käsitellä henkilötietoja, sikäli kuin Yhtiö ei voi osoittaa (i) käsittelylle huomattavan tärkeää ja perusteltua syytä, jolla on suurempi painoarvo kuin eduillasi, oikeuksillasi ja vapaudellasi, tai (ii) jos käsittely tapahtuu oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

(f) Oikeus vastustaa suoramarkkinointia

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa sitä, että Yhtiö käsittelee henkilötietojasi suoramarkkinointia varten. Jos vastustat sellaista käsittelyä, Yhtiön on ilman tarpeetonta viivettä lopetettava kaikki sinulle tapahtuva suoramarkkinointi.

(g) Oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä

Sinulla on oikeus vaatia Yhtiötä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tapauksissa. Jos esimerkiksi olet kiistänyt henkilötietojesi oikeellisuuden, voit pyytää käsittelyn rajoittamista sellaisen ajan puitteissa, että Yhtiö voi tarkistaa, ovatko henkilötiedot oikein.

(h) Valitus

Jos haluat tehdä valituksen Yhtiön suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on oikeus jättää asiasta valitus Tietosuojavaltuutetulle.

Jos haluat pyytää rekisteriotetta, tietojen siirtoa, oikaisua, poistoa tai rajoitusta tai vastustaa tietojen käsittelyä, ota yhteyttä Yhtiöön sähköpostiosoitteessa gdpr@bevi.com.

10. Tietosuojaselosteen muutokset

Yhtiö pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Muutoksista tiedotetaan näillä verkkosivuilla.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, ota ystävällisesti yhteyttä: gdpr@bevi.com

 

Seloste päivitetty: 2019-07-11