Kotisivu / Sähkömoottorit

Korkealaatuiset ja energiatehokkaat sähkömoottorit

Tervetuloa BEVIlle! Olemme korkealaatuisten ja energiatehokkaiden sähkömoottoreiden luotettava toimittaja. Laajan valikoimamme ja vaikuttavan varastokapasiteettimme ansiosta olemme valmiina vastaamaan tarpeisiisi nopeasti. Tutustu optimoitujen sisäänrakennettujen moottoreiden, tärymoottoreiden, jarrumoottoreiden, kaksinopeusmoottoreiden, integroidulla taajuusmuuttajalla varustettujen moottoreiden ja servomoottoreiden valikoimaamme. Meiltä löydät sopivan ratkaisun toimialasta ja teknisistä vaatimuksista riippumatta.

IE4 – uusi energiatehokkuusstandardi

Tarjoamme kestäviä ja toimintavarmoja IE1-, IE2-, IE3- ja IE4-hyötysuhdeluokkien moottoreita. IE4 edustaa energiatehokkuuden uusinta läpimurtoa, jossa keskeisenä tavoitteena on kestävämpi ja resurssitehokkaampi tulevaisuus. IE4-luokitelluilla sähkömoottoreillamme on korkein hyötysuhde, mikä takaa ensiluokkaisen suorituskyvyn ja pienemmät energiakustannukset.

Yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöidyt sähkömoottorit

Suunnittelemme ja valmistamme sähkömoottoreita yksilöllisiin ja vaativiin olosuhteisiin täysin asiakkaidemme toiveiden ja määritysten mukaisesti. Huolellisesti valikoiduilla materiaaleilla ja roottorin ja staattorin kuparimäärän tarkkuudella luomme sähkömoottoreita, joiden energiatehokkuus on poikkeuksellisen korkea.

Kestäviä ratkaisuja vihreää tulevaisuutta varten

Konseptimme BEVI – Your green supplier pyrkii parantamaan energiatehokkuutta ja edistämään ympäristön hyvinvointia. Valitsemalla meidän tuotteitamme tuet planeetan kestävää kehitystä samalla kun pienennät käyttökustannuksiasi.

Bild föreställande elmotorer i läkemedelsindustrin - BEVI
CAD-piirustukset
Previous models

Tarvitsetko erikoistuotetta tai räätälöityä ratkaisua?

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi