Kotisivu / Tietoa BEVIstä / Työskentele kanssamme

Työskentele kanssamme

BEVI koostuu noin 80:stä kollegasta Pohjoismaissa ja Kiinassa. Suurin osa meistä omaa teknisen taustan ja työskentelee teknisen myynnin, asiakastuen, varaston, tuotannon, sähköasennuksen, rakentamisen ja huoltamisen parissa. Toisten työskentely suuntautuu ostoihin, rahoitukseen, tietotekniikkaan, viestintään sekä laadun ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Toimimme pitkäjänteisesti ja vilpitön tavoitteemme on vastata asiakkaidemme odotuksia. Asiantuntemuksemme ja innovatiivisten ratkaisuidemme kautta me parannamme asiakkaiden tuottavuutta ja kilpailukykyä. 

Yhteistyön pitäisi olla kanssamme helppoa. Luomme lisäarvoa asiakkaillemme – joka päivä. Haluatko liittyä mukaan?

Osaamista tukeva koulutus

Jatkuvan oppimisen tukeminen on tärkeä osa BEVI:n työkulttuuria. Koulutustarjontamme tavoitteena on kouluttaa, valmentaa ja motivoida henkilöstöämme osaaviksi, sitoutuneiksi ja menestyksekkäiksi työntekijöiksi.

Koulutusasioissa BEVI:ä tukee muun muassa Addtech Academy. Se on tärkeä alusta yrityskulttuurin levittämiseen, liiketoiminnan osaamisen kehittämiseen ja työntekijöiden ammattitaidon lisäämiseen. Erilaiset kurssit tarjoavat työntekijöille omaan kokemukseen ja tehtäviin sopeutettua koulutusta.

Addtech Academy

Työpaikat BEVI:llä Suomessa

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Vaikka meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja, olemme silti kiinnostuneita motivoituneista osaajista. Voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:si osoitteeseen  info@bevi.fi.

Muut Pohjoismaat

Muiden maiden avoimet työpaikat löydät kyseisen maan verkkosivuilta:

Tietosuojaseloste työnhakijat

Kun haet BEVI:n työntekijäksi, keräämme sinusta tiettyjä henkilökohtaisia tietoja. Katso työnhaun tietosuojakäytännöstämme tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi.

Tietosuojaseloste työnhakijat

Seuraa BEVI:ä sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median kanavillamme löydät lisätietoja siitä, millaista on työskennellä BEVI:ssä.

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi