Vesivoima

BEVI:llä on vuosien kokemus ja laaja tuntemus pienistä ja keskikokoisista vesivoimalaitoksista. Varmistamme optimaalisen energiantuotannon vesivoimalaitoksellenne.

BEVI on ilmeinen valinta laitosten omistajille, käyttöorganisaatioille ja avaimet käteen -urakoitsijoille, kun kyse on pienistä ja keskikokoisista vesivoimalaitoksista.

Tarjoamme järjestelmäratkaisuja sekä huoltoa ja ylläpitoa maksimaalisen käytettävyyden saavuttamiseksi. Hyvien yhteyksien avulla turbiinivalmistajiin voimme tarjota myös kokonaisratkaisuja.

Referenssiprojekteja vesivoiman alalla

BEVI on toimittanut satoja vesivoimaratkaisuja Ruotsiin, Norjaan ja Suomeen. Voimme esittää useita esimerkkejä kyseisistä projektesita. Tässä on lista vain muutamasta referenssilistamme voimaloista:

  • Skällerydin vesivoimalaitos Alsterånilla Blomstermålassa, Ruotsissa (omistaja Ålems Energi AB)
  • Stalpetin vesivoimalaitos Svartånilla, Motala Strömissä, Ruotsissa (omistaja Skånska Energi AB) 
  • Östanån vesivoimalaitos Helge-joella Skånessa, Ruotsissa (omistaja Uniper)  
  • Hörle Bruk Laganilla Värnamossa, Ruotsissa 
  • Duveströmin vesivoimalaitos Alsterånilla Blomstermålassa, Ruotsissa

Uusiutuvan energian tavoitteet

EU on asettanut yhteiset tavoitteet uusiutuvalle energialle: Vuoteen 2020 mennessä, 20 % EU:n energiankulutuksesta tulee tulla uusiutuvista lähteistä. Vuonna 2030 osuus tulee olemaan 32%. Lisäksi EU:n tulee saavuttaa 20 prosentin energiatehokkuustavoite vuoteen 2020 mennessä.

YK:n kestävän kehityksen globaalit tavoitteet toteavat, että vuoteen 2030 mennessä meidän tulee lisätä merkittävästi uusiutuvan energian osuutta energialähteissä ja kaksinkertaistaa maailmanlaajuiset energiatehokkuusparannukset. 

BEVI on osaava yhteistyökumppani matkalla kohti kestävämpää maailmaa.

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi