Sisäänrakennetut moottorit

Luotettavat ja suorituskykyiset sisäänrakennetut moottorit, jotka ylittävät odotuksesi. Meillä on omaa tuotantoa Ruotsissa, ja tarjoamme kaikkea prototyypeistä suurten sarjojen tuotantoon kaikilla eri jännitteillä. Olemme valmiina toimittamaan parhaan mahdollisen ratkaisun jännitteestä ja koosta riippumatta. Laskenta-, lävistys- ja käämitysasiantuntemuksemme on käytettävissäsi.

Yksilöllisesti suunnitellut sisäänrakennetut moottorit

Sisäänrakennettu moottori on suunniteltu integroitavaksi saumattomasti suurempaan yksikköön tai koneeseen, ja siksi se saatetaan joutua muokkaamaan sopivaksi tiettyyn käyttökohteeseen. Sisäänrakennetuilla moottoreilla on monia etuja. Niiden asentaminen ja huoltaminen on helppoa, mikä säästää aikaa ja takaa sujuvan toiminnan. Lisäksi ne pienentävät järjestelmän tai koneen tilantarvetta ja parantavat sen tehokkuutta. Sisäänrakennettu moottori voi myös tarjota järjestelmälle tasaisemman ja tehokkaamman tehonsyötön, mikä parantaa suorituskykyä ja luotettavuutta

Löydä sopiva sisäänrakennettu moottori!

Laadukkaat sisäänrakennetut moottorit, jotka valmistetaan Ruotsissa asiakkaan tarpeiden pohjalta. Ole yhteydessä myyntiosastoomme. Yhdessä löydämme kustannustehokkaimman ratkaisun!

Kvinna lindar en elmotor för hand i en verkstad.

Tarvitsetko erikoistuotetta tai räätälöityä ratkaisua?

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi