Kotisivu / Palvelut / Generaattoreiden huolto

Generaattoreiden huolto

Suoritamme edistynyttä huoltoa ja korjaamme generaattoreita paikan päällä, asiakkaidemme voimalaitoksilla tai hyvin varustellussa huoltokorjaamossamme.

Korjaamme, kunnostamme tai vaihdamme erityyppisiä käämejä, vierintäelementtejä tai holkkilaakereita, staattoripaketteja tai jäähdyttimiä ja paljon muuta. Vaihtoehtoisesti voimme muuntaa generaattoreita esimerkiksi vaakasuorasta pystysuoraan asennukseen.

Diagnostiikka ja tarkastus

Käämidiagnostiikka suoritetaan erittäin herkillä eristysmittareilla, tan δ- tai PD (partial discharge) -laitteilla. Staattoripaketit tarkistetaan esimerkiksi määrittämällä arvot rengastestillä ja lämpökuvaamalla. Liukulaakerit mitatataan ja tarkistetaan ultraäänellä.

Harjaton magnetointi

Vanhemman synkronigeneraattorin muuntaminen harjattomaksi magnetoinniksi on yksi BEVI:n erityisaloista. Tämän johdosta voimalaitoksen ympäröivät olosuhteet paranevat, erityisesti generaattorin käämityksien kannalta. Vähentämällä hiilipölyn määrää, generaattorin käyttöikä pitenee.

Maksimikoko ja -paino

BEVI:n hyvin varustellussa huoltokorjaamossa Blomstermålassa pystymme käsittelemään sähkökoneita 20 tonnin painoon asti.

Huoltokorjaamon oviaukon koko on myös huomioon otettava tekijä selvitettäessä mahdollisuuttamme vastaanottaa laitteesi huoltoa varten. Korjaamon oven sisämitat ovat:

  • Korkeus: 4993 mm 
  • Leveys: 4236 mm

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi