Kotisivu / Automaatio ja moottoriohjaus / Servomoottorit ja -vahvistimet

Servomoottorit ja -vahvistimet

Etsitkö luotettavia ja suorituskykyisiä servomoottoreita ja servovahvistimia teollisiin sovelluksiin? Meiltä löydät ratkaisun! ECMA- ja TGT-servomoottorit tarjoavat parasta mahdollista tarkkuutta, ja ASDA-B2- ja ASDA-M-servovahvistimet takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

Tarkat liikkeet ja täsmällinen asemointi

Servomoottoreitamme ja servovahvistimiamme käytetään automaatio- ja ohjausjärjestelmissä tarkkojen liikkeiden ja täsmällisen asemoinnin varmistamiseksi. Käyttökohteita ovat esimerkiksi robotiikka, CNC-koneet ja automatisoidut tuotantojärjestelmät. Servomoottori voi muuttaa asentoaan, nopeuttaan ja kiihtyvyyttään nopeasti ja tarkasti. Servovahvistin ohjaa servomoottoria vahvistamalla ja muuntamalla moottorille lähetettäviä ohjaussignaaleja.

Löydä sopiva servomoottori ja servovahvistin!

Nosta automaatioprosessisi seuraavalle tasolle BEVIn servomoottoreiden ja -vahvistimien avulla. Tarjoamme täysin toiveidesi mukaan räätälöityjä ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin etsimme yhdessä kustannustehokkaan ratkaisun.


ECMA- ja ASDA-B2-servomoottorit ja -käytöt

Kestomagneettisynkronimoottorit (PMSM) inkrementtipulssianturilla sarjaliitäntä enkooderilla (17 bittiä, resoluutio 160 000 inkrementtiä / kierros). Moottoreilla on pienet ulkomitat ja alhainen hitausmomentti, mikä antaa korkean dynaamisen suorituskyvyn.

Tehokoot 0,75 - 3 kW on varustettu sisäänrakennetulla jarruvastuksella. Pienemmille tehokokoluokille voidaan liittää ulkoinen jarruvastus. Nämä servokäytöt tarjoavat tarkan nopeudensäädön sekä vääntömomentin ohjauksen ja paikantamisen (synkronointi ulkoisen pulssijonon kanssa). Ne sopivat hyvin vaativiin servosovelluksiin yhdessä PLC-järjestelmien ja HMI-liittimien kanssa. ASDA-B2 pystyy käsittelemään sarjaliikennettä MODBUS-väylän kautta jo perusversiossa. Käyttöönottoa ja ohjelmointia helpottaa tehokas PC-ohjelmisto (ASDA soft), joka tarjoaa muun muassa reaaliaikaisen oskilloskooppitoiminnon (näytteenottoaika 0,5 ms). ASDA-softin voi ladata ilmaiseksi valmistaja DELTA:n sivuilta. Servovahvistin on myös mahdollista ohjelmoida ohjauspaneelin ja ohjekirjan avulla. Käyttöpaneeli tarjoaa myös mahdollisuuden lukea käyttötiedot ja mahdolliset hälytykset.

ASDA-B2 servokäyttö

ASDA-B2:ssa on vakiona digitaalinen käyttöpaneeli ja sisäänrakennettu jarruvastus kokoluokissa 0,75 - 3 kW.

  • Syöttöjännite 1x230 VAC 0,1 - 1,5 kW
  • Syöttöjännite 3x230 VAC 2,0 - 3,0 kW

ASDA-M servokäyttö

ASDA-M "three-in-one" servovahvistin 3-akselisiin servojärjestelmiin saatavana kokoluokissa 0,1 - 2 kW.

  • Syöttöjännite 3x230 VAC 0,1 - 2 kW
  • Syöttöjännite 3x230 VAC 2,0 - 3,0 kW

TGT servomoottorit

TGT-sarjan AC-synkronisille servomoottoreille on ominaista: alhainen inertia, pienet mitat, korkea dynamiikka, korkea mukautuvuus ja luotettavuus. TGT-servomoottorisarjassa on ominaisuuksia moneen käyttötarkoitukseen.

  • Tehoalue: 0,36 - 8,2 kW
  • Vääntömomenttialue: 1,3 - 40 Nm
  • Suojaus: IP 54 tai IP 65
  • Eristysluokka: F
  • Rakenne: laippa, B5

Tarvitsetko erikoistuotetta tai räätälöityä ratkaisua?

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi