Kotisivu / Automaatio ja moottoriohjaus / Moottorit integroidulla taajuusmuuttajalla

Moottorit integroidulla taajuusmuuttajalla

Tarjoamme laadukkaita ja suorituskykyisiä moottoreita integroidulla taajuusmuuttajalla. Moottorimme tuottavat jopa 22 kW:n tehon ja niitä on saatavana erilaisina 2–6-napaisina malleina, joten ne soveltuvat erinomaisesti monenlaisiin käyttökohteisiin. Täysin suljetussa IP55-kotelossa moottori on suojassa pölyltä ja vedeltä, ja kaikkiin kokoluokkiin integroidut EMC-suodattimet varmistavat vakaan ja luotettavan toiminnan. Kaikki moottorimme täyttävät standardin EN61800- 3:2004 vaatimukset ja niissä on CANopen-, Profi bus DP- ja EtherCAT-liitännät, jotta ne on helppo integroida olemassa oleviin järjestelmiin.

Innovatiiviset suunnitteluominaisuudet

Tarvitsitpa sitten tehokkaita moottoreita teollisuussovelluksiin tai energiatehokkaita vaihtoehtoja kaupallisiin käyttökohteisiin, meillä on ratkaisu! Integroidulla taajuusmuuttajalla varustetut moottorimme on suunniteltu tarjoamaan vaikuttavaa suorituskykyä sekä vähentämään energiankulutusta. Kehittyneen tekniikan ja innovatiivisten suunnitteluominaisuuksien ansiosta voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja säästää energiakustannuksissa.

Löydä sopiva moottori integroidulla taajuusmuuttajalla!

Mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä? Moottoreidemme helppokäyttöiset käyttöliittymät ja yhteensopivuus eri järjestelmien kanssa helpottavat asennusta ja käyttöä. Kerro toiveesi!

Käyttöliittymä

CANopen, Profi bus DP, EtherCAT

Lähtöteho

Tyhjä 22 kW

Napanumero

2-6

Tarvitsetko erikoistuotetta tai räätälöityä ratkaisua?

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi