Kotisivu / Automaatio ja moottoriohjaus

Automaatio ja moottoriohjaus

Tarjoamme Pohjoismaiden laajimman valikoiman korkealaatuisia sähkökäyttöjen ja sähköntuotannon tuotteita ja palveluita. Drivhusetin hankinta on vahvistanut asemaamme Ruotsin merkittävimpänä taajuusmuuttajien ja moottoriohjausratkaisujen toimittajana. Tervetuloa BEVIlle! Olemme johtava kumppanisi automaation ja moottoriohjauksen aloilla.

BEVI – vihreä tavarantoimittajasi

Tutustu innovatiiviseen konseptiimme BEVI – Your green supplier, joka keskittyy energiatehokkuutta parantaviin ja kestävää tulevaisuutta tukeviin tuotteisiin, palveluihin ja kokonaisratkaisuihin. BEVI toimittaa energiatehokkaita ja ympäristöä säästäviä ratkaisuja, jotka täyttävät huomispäivän integroituihin järjestelmiin kohdistuvat vaatimukset.

Innovatiivista tekniikkaa helppoon ja turvalliseen käyttöön

Katso laaja taajuusmuuttajien, taajuusmuuttajamoottoreiden, servomoottoreiden, servovahvistimien, HMI-näyttöjen, PLC-järjestelmien ja virtalähteiden valikoimamme. Riippumatta siitä, tarvitsetko yksittäisen tuotteen vai yhtenäisen konseptin, meillä on ratkaisu. Tutustu tuotekategorioihimme tai ota meihin yhteyttä jo tänään!

Tarvitsetko erikoistuotetta tai räätälöityä ratkaisua?

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi