20.3.2020

Tilanneraportti koronavirukseen liittyen

BEVI asettaa etusijalle työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveyden ja turvallisuuden. Seuraamme siis koronavirusta koskevaa uutisraportointia ja viranomaisten ohjeita erittäin tarkasti. Vakuutamme, että olemme teidän ja työntekijöidenne käytettävissä.

Arvioimme tilannetta säännöllisesti ja tiedotamme työntekijöillemme jatkuvasti sovellettavasta ohjeistuksesta. Yleisten virustorjuntatoimien lisäksi olemme ryhtyneet seuraaviin toimenpiteisiin:

  • Olemme rajoittaneet asiakaskäyntejä erittäin paljon. Asiakastapaamiset järjestetään osapuolien yhteisellä sopimuksella ja viranomaisten suositusten mukaisesti. Ennen kaikkea me suosittelemme mahdollisuutta järjestää tapaamisia verkossa Microsoft Teamsin välityksellä.
  • Ihmisten, joilla on edes lieviä sairauden oireita, ei tule vierailla tiloissamme. Sen sijaan asiakkaamme ovat tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä puhelimitse tai Microsoft Teamsin välityksellä. Useilla BEVI:n työntekijöillä on mahdollisuus työskennellä kotoa ja he ovat siihen valmiita.

Jakelu ja toimitukset

Meillä on suuri varasto tuotteita ja olemme jatkuvasti yhteydessä toimittajiimme varmistaaksemme toimituksemme asiakkaille. Tuotanto on toiminnassa. Muutamia tuotteita valmistetaan hieman tavallista hitaammin, mutta emme tällä hetkellä näe merkittäviä vaikutuksia toimituskykyymme normaaliin verrattuna. Kuljetusajat voivat olla tavallista pidempiä nykyisen tilanteen vuoksi. Tästä syystä toivomme, että teette tilauksenne hyvissä ajoin.

Toivomme, että olosuhteet normalisoituvat pian ja kiitämme ymmärryksestänne. Jos teillä on aiheesta kysyttävää, ottakaa meihin yhteyttä.