26.5.2020

Käämintämateriaalit siirretään Carbexilta BEVI:lle

Tuoteryhmään komponentit / käämintämateriaalit kuuluvat tuotteet siirretään BEVI:lle sisaryhtiö Carbexilta 1. kesäkuuta 2020. BEVI saa täten laajan ja kattavan tuotevalikoiman tähän tuoteryhmään.

Carbex päättää siirtää suurimman osan komponentit / käämintämateriaalituotteiden myynnistä sisaryhtiölle BEVI:lle. Valikoimaan kuuluvat liukurenkaat, korkeajännitekaapelit, joustavat eristysmateriaalit, lasikuituepoksit, lasikuitulaminaatit, fenoliset bakeliittikankaat / -paperit, lämpötila-anturit, elektrolyyttikondensaattorit, teipit, liimanauhat, kyllästyslakat ja valuhartsit. BEVI voi myös tarjota hiiliharjoja ja harjapidikkeitä Carbexilta.

Carbexin Carina Lindgren ja Peter Kjellstrand siirtyvät BEVI AB:n työntekijöiksi ja jatkavat työskentelyä näiden tuotteiden kanssa. Yhdessä tuotepäällikkömme Mikael Olofssonin kanssa meillä on vahva ryhmä ja syvä asiantuntemus tällä alalla.

Carina Lindgren, BEVIPeter Kjellstrand, BEVIMikael Olofsson, BEVI

Otamme innolla vastaan asiakkaat, jotka ovat aiemmin ostaneet komponentit / käämintämateriaalit Carbexilta. Asiakkaille, jotka ovat aiemmin ostaneet tuotteita sekä Carbexilta että BEVI:ltä, toivomme toimittajien lukumäärän vähenemisen helpottavan kanssakäyntiä.

Tämä muutos antaa Carbexille mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaansa, ts. hiiliharjat ja oman tuotannon energian- ja signaalin siirron oheislaitteet. BEVI ja Carbex ovat sisaryhtiöitä Addtechissä, ruotsalaisessa teknisen kaupan konsernissa, joka koostuu noin 130:stä tytäryhtiöstä.

Lisätietoja tuotteista löytyy verkkosivustoltamme tuoteryhmästä käämitysmateriaalit. Siirtymäkauden aikana olemme päättäneet toimittaa Carbexin esitteitä. Yhteydenotot tilauksia ja kysymyksiä varten tulee kuitenkin osoittaa BEVI:lle 1. kesäkuuta 2020 alkaen.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Carinalla ja Peterillä on uudet sähköpostiosoitteet BEVI:llä. Heidän puhelinnumeronsa pysyvät kuitenkin samoina.