Ohjaus- ja testauslaitteet

BEVI:n vesivoiman ja teollisuuden käyttöön tarkoitetut ohjaus- ja testauslaitteet voidaan valmistaa monenlaisista käyttöpaneeleista, kuvanmuodostus- ja suuntauksen näyttöohjelmiin, joissa ohjaus- ja hälytysominaisuudet verkon kautta, GSM, 3G, GPRS tai ADSL

Edistykselliset ohjauslaitteet vesivoimaan​
BEVI:n luotettavat ohjauslaitteet täysin automatisoituun vesivoimalaitoskäyttöön on suunniteltu asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Ne voidaan rakentaa kaikesta monenlaisista käyttöpaneeleista, kuvanmuodostus- ja suuntauksen näyttöohjelmiin, joissa ohjaus- ja hälytysominaisuudet verkon kautta, GSM, 3G, GPRS tai ADSL. Tähän sisältyy kehittynyt ja tarkka altaiden tasojen ohjaus. Toimitamme myös matala- tai korkeajännitekytkinlaitteilla.

Toimintona on ohjata ja hallita vesivoimalaitosta automaattisesti vuoden jokaisena päivänä ja saavuttaa optimaalinen käyttö. BEVI:n ohjauslaitteilla on helppoa käynnistää, pysäyttää ja saada yleiskuva voimalaitoksen toiminnasta ja mahdollisista seisokeista.

Ohjauskaappi on rakennettu toimimaan monien vuosien ajan komponenteilla, jotka ovat tavanomaista korkeaa laatua ja joita on saatavilla varaosina tai jotka voidaan korvata vastaavalla laitteella jopa 20 vuoden päästä..

Suojaimet ja hallintalaitteet on sisällytetty valvontajärjestelmään niin, että seisonta-ajat ovat mahdollisimman harvinaisia ja lyhyitä. Käyttöpaneelin hälytysteksti kertoo sammutuksen syyn.

Testilaitteet teollisuuteen
BEVI kehittää ja valmistaa myös täydellisiä testilaitteita erilaisiin teollisuuden sovelluksiin. Nämä ratkaisut ovat täysin asiakaskohtaisia ja kehitetään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.