Kotisivu / Muut tuotteet / Ohjaus- ja testauslaitteet

Ohjaus- ja testauslaitteet

BEVI:n vesivoima- ja teollisuuskäyttöön tarkoitetut ohjaus- ja testauslaitteet voidaan rakentaa erilaisista ohjauspaneeleista, kuvanrakennus- ja trendinäyttöohjelmista ohjauksella ja hälytyksellä webin, GSM:n, 3G:n, GPRS:n tai ADSL:n kautta.

Edistykselliset ohjauslaitteet vesivoimalle

BEVI:n luotettava ohjauslaitteisto vesivoimalaitosten täysin automatisoituun käyttöön on suunniteltu asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Niitä voidaan rakentaa erilaisista ohjauspaneeleista, kuvanmuodostus- ja trendien seurantaohjelmista, joissa on valvonta, ohjaus ja hälytys verkon, GSM:n, 3G:n, GPRS:n tai ADSL:n kautta, mukaan lukien edistynyt ja tarkka tasonsäätö lampia varten. Toimitamme myös pien- tai korkeajännitekojeistot. Tehtävänä on valvoa ja ohjata vesivoimalaitosta automaattisesti vuoden jokaisena päivänä ja saavuttaa optimaalinen toiminta. BEVI:n ohjauslaitteistolla on helppo käynnistää, pysäyttää ja saada yleiskuva voimalaitoksen toiminnasta ja mahdollisista tuotantokatkoksista.

Ohjauskaappi on rakennettu toimimaan useiden vuosien ajan korkealaatuisilla komponenteilla, joita on saatavilla varaosina tai vaihdettavissa vastaavaan laitteeseen jopa 20 vuoden päästä.

Valvontajärjestelmään on sisällytetty suojaukset ja ohjaimet, jotta tuotantokatkoksia on mahdollisimman vähän ja ne ovat kestoltaan mahdollisimman lyhyitä. Käyttöpaneelin hälytystekstit kertovat sammutuksen syyn.

Testauslaitteet teollisuudelle

BEVI kehittää ja valmistaa myös täydellisiä testauslaitteita eri teollisuudenalojen sovelluksiin. Nämä ratkaisut ovat täysin asiakaskohtaisia ja kehitetään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Tarvitsetko erikoistuotetta tai räätälöityä ratkaisua?

BEVI Tietopankki

BEVI:n Tietopankki kerää tietoa erityisosaamisalueistamme, sähkökäyttöjärjestelmistä ja sähköntuotannosta.

Tutki

Yhteystiedot

BEVI Finland Oy Ab
Hannuksenpelto 6, FI-02270 Espoo

Tel | +358 9 27091210
Mail | info@bevi.fi